ΕπιχειρηματικάΔιαμάχη Αποστολόπουλου με MIG για το Νοσοκομείο Αμαρουσίου

Διαμάχη Αποστολόπουλου με MIG για το Νοσοκομείο Αμαρουσίου

- Advertisement -

Στην αγωγή που κατέθεσε η πλευρά Αποστολόπουλου κατά της διοίκησης της MIG, του Υγεία, όπως επίσης και της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία ουσιαστικά ζητά να σταματήσει η τρέχουσα διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, απαντά με ανακοίνωσή της η MIG, σημειώνοντας πως τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα και πως ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος Αποστολόπουλου θέλει να καταθέσει υψηλότερη προσφορά σε σχέση με τα 0,92 ευρώ ανά μετοχή της CVC Capital Partners.

Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα η MIG στην ανακοίνωσή της με αφορμή την αγωγή της “Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.” (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Κατά 39,15 %), “εχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η “Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.” με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της “Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.” είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ