ΕπιχειρηματικάΤρεις μεγάλους οργανισμούς για τα παιδιά στηρίζει η Ευρωκλινική

Τρεις μεγάλους οργανισμούς για τα παιδιά στηρίζει η Ευρωκλινική

- Advertisement -

Όλες τις προληπτικές και τις διαγνωστικές παιδιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που στηρίζουν στις δομές τους τρεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς φροντίδας παιδιού στη χώρα μας, η “Κιβωτός του Κόσμου”, η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στην Αττική ανακοίνωσε πως θα καλύπτει από την 1η Ιουλίου η η Ευρωκλινική Αθηνών, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της.

“Σήμερα γιορτάζουμε τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών, 20 χρόνια στα οποία με συνέπεια και διάθεση για συνεχή εξέλιξη παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, υπογραμμίζοντας πως “Πιστεύουμε ότι κάθε οργανισμός που αναπτύσσεται και προοδεύει έχει χρέος να επιστρέφει στην κοινωνία στην οποία λειτουργεί ένα μέρος από όσα πέτυχε. Έτσι και εμείς επιστρέφουμε στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας – στα παιδιά – σε συνεργασία με τους πιο άξιους αρωγούς και συμπαραστάτες παιδιών στην Ελλάδα. Είναι ελάχιστη η συνεισφορά μας μπροστά στο τεράστιο έργο που επιτελούν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς που μας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό”.

Η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, δήλωσε: “Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Όμιλο της Ευρωκλινικής για αυτήν την τόσο ουσιαστική προσφορά στα παιδιά και τις οικογένειες που αγκαλιάζει η Ένωση “Μαζί για το Παιδί”. Πρόκειται για μια ενέργεια που δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα υγείας παιδιών που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα ή ανασφάλιστες. Με τη στήριξη της Ευρωκλινικής αυτές οι οικογένειες ανακουφίζονται έχοντας δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας καίριες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών τους”.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ευρωκλινική που πιστή στις Αξίες και την Αποστολή της αναλαμβάνει να καλύπτει τις ιατρικές εξετάσεις των παιδιών που μεγαλώνουν στα πέντε Σπίτια μας στην Αττική. Είναι σημαντικό, στην προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο στα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια μας, να έχουμε αυτή την ουσιαστική υποστήριξη στον τόσο κρίσιμο τομέα της υγείας. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ευρωκλινικής και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή μίας πολυετούς συνεργασίας για τα παιδιά που καθημερινά στηρίζει “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο πατήρ Αντώνιος τέλος ευχαρίστησε και συγχαίρει θερμά από καρδιάς τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την προθυμία του να συνδράμει την Κιβωτό του Κόσμου στο έργο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ