ΕπιχειρηματικάΣτη «Vaccineland» της 4ης Γιορτής Αγωγής Υγείας συμμετείχε η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε

Στη «Vaccineland» της 4ης Γιορτής Αγωγής Υγείας συμμετείχε η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε

- Advertisement -

Η 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας είχε θέμα τον εμβολιασμό και προσκάλεσε τα παιδιά και όχι μόνο, στη «Vaccineland», δηλαδή στην «Εμβολιούπολη», με στόχο την ενημέρωση όλων για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών.
Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου διοργάνωσε στις 26 και 27 Απριλίου 2018 στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου, την 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας. Η Γιορτή Αγωγής Υγείας διοργανώνεται ετησίως και συμμετέχουν σε αυτήν σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων από τη Βόρεια Ελλάδα.
Κάθε γιορτή αγωγής υγείας διαπραγματεύεται μία συγκεκριμένη θεματική. Στη φετινή γιορτή είχε επιλεχθεί ο εμβολιασμός. Στο πλαίσιο της Γιορτής Αγωγής Υγείας κατασκευάστηκε και στήθηκε στο χώρο μια παιχνιδούπολη – η «Εμβολιούπολη». Στόχος της, μέσω παιχνιδιών και γρίφων, ήταν η ενημέρωση για την αναγκαιότητα των εμβολίων και η εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα του εμβολιασμού. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. συμμετείχε στην 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας, με χορηγία της στην κατασκευή των παιχνιδιών της Εμβολιούπολης.
Το διήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε, επίσης, διάφορες καινοτόμες δράσεις για την αγωγή υγείας και τα εμβόλια, με θεατρικά, εικαστικά, μουσικά δρώμενα, παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και με τη συνεργασία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του 3ου Συστήματος Α/Π Αμπελοκήπων, μαθητών όλων των βαθμίδων, επαγγελματιών υγείας, εκπαιδευτικών, Μονάδων Υγείας από όλη τη Μακεδονία και εργαζομένων του Κ.Υ.Α.Τ Ευόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ