Η DEMO ΑΒΕΕ συμμετείχε και φέτος στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021, και παρακολούθησαν διαδικτυακά γιατροί από όλη την Ελλάδα.

Η DEMO ΑΒΕΕ συμμετείχε και φέτος στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021, και παρακολούθησαν διαδικτυακά γιατροί από όλη την Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στο συνέδριο αναλύθηκαν όλες οι νεότερες εξελίξεις και οι σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία του τομέα της παθολογίας, με ανταλλαγή απόψεων από όλες τις συναφείς ειδικότητες.

H εταιρεία DEMO στην κατηγορία σκευασμάτων παθολογίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προτάσεων όπως η Εζετιμίμπη, Ιρβεσαρτάνη, Ατορβαστατίνη, Κλοπιδογρέλη, Ροσουβαστατίνη, ο συνδυασμός Εζετιμίμπης /Σιμβαστατίνης, αλλά και το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ‘’Διαχείριση μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος στις αυτοάνοσες ρευματοπάθειες και μυοσκελετικές παθήσεις’’.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος σε παχύσαρκους ασθενείς με αυτοάνοσες μυοσκελετικές και ρευματικές παθήσεις.

Ο κ. Παναγιώτης Αθανασίου, ρευματολόγος και διευθυντής του Παθολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγ. Παύλος», ανέφερε τα νεότερα δεδομένα από μελέτη που δημοσίευσε στο 220 Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2020, τα οποία αποδεικνύουν τα θετικά οφέλη των συστατικών του εκχυλίσματος Prunus mume (το οποίο περιέχει ολεανολικό και ουρσολικό οξύ) και της χολίνης στη Λιπώδη Διήθηση του ήπατος, με σημαντική βελτίωση στις τιμές των ηπατικών ενζύμων και των διαφόρων παραμέτρων του μεταβολικού συνδρόμου.

Στην Ελλάδα, το μόνο σκεύασμα που κυκλοφορεί με εκχύλισμα Prunus mume και χολίνη, είναι το συμπλήρωμα διατροφής Nafliver της εταιρείας DEMO.

Προειδοποιήσεις:

Η νόσος στην οποία αναφέρονται οι ισχυρισμοί έχει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου και η μεταβολή ενός από αυτούς ενδέχεται να έχει ή να μην έχει ευεργετικό αποτέλεσμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (1 δισκίο ημερησίως). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 57201/24-05-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

www.demo.gr

Η DEMO διαθέτει τέσσερις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 57.000τμ, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Απασχολεί προσωπικό 970 ατόμων. Η εταιρεία είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 85 χώρες παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία, με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα