Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων μεταξύ 17-19 Οκτωβρίου 2019.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το συνέδριο συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον, δυο χιλιάδων και πλέον, καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς με ένα πλήθος πρωτοποριακών εκδηλώσεων, ξεδιπλώθηκαν όλες οι νέες εξελίξεις στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες. Τη χρόνια στεφανιαία νόσο, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά.

Διαθέτει θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.

 Η κλοπιδογρέλη είναι ένα ευρέως συνταγογραφούμενο φάρμακο. Το φάρμακο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης νέων καρδιαγγειακών ή αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων σε ασθενείς με πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή απόφραξη των αρτηριών των κάτω άκρων.

 Για την θεραπεία της υπερχοληστερολαιμίας, η εταιρεία διαθέτει, ατορβαστατίνη. Παρουσιάζει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της υπερλιπιδαιμίας και των νοσημάτων που προκαλούνται από αυτήν.

 Η υπέρταση αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την αύξηση των καρδιαγγειακών επεισοδίων. Τα καρδιαγγειακά ευθύνονται περίπου για το 50% των θανάτων στους ενήλικες. Η DEMO στην κατηγορία αυτή διαθέτει τη δραστική ουσία ιρβεσαρτάνη. Η δραστική ανήκει στους ανταγωνιστές των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ΙΙ (ΑΤΙΙ). Για την ομάδα ασθενών των οποίων η υπέρταση δεν ελέγχεται ικανοποιητικά με έναν αποκλειστή των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης, κυκλοφορεί από την εταιρεία σκεύασμα με τον συνδυασμό ιβεσαρτάνης και υδροχλωριδιαζίδης (διουρητικό).

 Η DEMO ως πρωτοπόρος εταιρία στον νοσοκομειακό χώρο, στον τομέα της καρδιολογίας, παράγει η ίδια σκευάσματα επείγουσας ιατρικής όπως αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη, ντοπαμίνη και δοβουταμίνη. Η δοβουταμίνη και η ντοπαμίνη, δύο πολύ σημαντικές φαρμακευτικές ουσίες, έχουν αναγκαία και αναντικατάστατη θέση στην ινότροπη υποστήριξη ασθενών με καρδιακή κάμψη, καρδιακή ανεπάρκεια, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καταστάσεις σοκ (καρδιογενές, αναφυλακτικό, υποβολαιμικό).

Η εταιρεία DEMO αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο χώρο της καρδιολογίας, συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων εμπλουτίζοντας τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά φάρμακα.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965. Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της DEMO είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα στην παραγωγή ενεσίμων και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά. Κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τέσσερις παραγωγικές μονάδες έκτασης 57.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 920 ατόμων, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 85 χώρες παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα