Το Χρυσό μετάλλιο αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα απονεμηθεί στον ελληνικής καταγωγής Άλμπερτ Μπουρλά, CEO του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer.

Το Χρυσό μετάλλιο αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα απονεμηθεί στον ελληνικής καταγωγής Άλμπερτ Μπουρλά, CEO του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην Αθήνα «φέρνει» το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο τον CEO της Pfizer κ. Αλμπερτ Μπουρλά για να τον τιμήσει με το χρυσό μετάλλιο του Ιδρύματος. Ο ίδιος ο κ Αλμπερτ Μπουρλά έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στην Αθήνα και το Ίδρυμα Νιάρχου για την εκδήλωση απονομής Χρυσών Μεταλλίων Αριστείας του Ιδρύματος. Χρυσό μετάλλιο θα αποδοθεί απο το Ίδρυμα και στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Διασύνδεση επιχειρηματικότητας και επιστήμης 

Την σχετική απόφαση πήρε η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η οποία και αποφάσισε να προχωρήσει στην απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ως αναγνώριση για τη συνεχή και έμπρακτη προσφορά της στη χώρα και την παραδειγματική συμβολή της στην προβολή της σε όλο τον κόσμο μέσω διάφορων δράσεων συμπεριλαμβανομένου της υλοποίησης διεθνών προγραμμάτων σπουδών που αποσκοπούν στην παραγωγική διασύνδεση επιστήμης και επιχειρηματικότητας. και στον Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, ως αναγνώριση για τη συμβολή του στην προαγωγή και τη. μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και για την για πολλά χρόνια άξια εκπροσώπηση της. χώρας μας στο εξωτερικό υπό τις πολλαπλές ιδιότητές του αλλά και στην συμβολή του, από. τη θέση ευθύνης στην οποία βρίσκεται, στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που. αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας.

Το Χρυσό μετάλλιο αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποτελεί την ύψιστη. τιμητική διάκριση και απονέμεται, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι έχουν. έντονο κοινωνικό, επιστημονικό και ακαδημαϊκό έργο.

Η τιμητική τελετή απονομής των Χρυσών Μεταλλίων αριστείας θα πραγματοποιηθεί παρόντων των τιμώμενων προσώπων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα