«Η Astellas, κάνει πράξη τη δέσμευσή της να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον, σε μια κρίσιμη για όλους περίοδο που χαρακτηρίζει η μάχη κατά του COVID -19» όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της φαρμακευτικής επιχείρησης, Χάρης Ναρδής, προχωρώντας σε δωρεά 10.000 μασκών οδοντιατρικής και χειρουργικής χρήσης, 71 φόρμες προστασίας και 5.319 προστατευτικά ποδονάρια.

«Η Astellas, κάνει πράξη τη δέσμευσή της να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον, σε μια κρίσιμη για όλους περίοδο που χαρακτηρίζει η μάχη κατά του COVID -19» όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της φαρμακευτικής επιχείρησης, Χάρης Ναρδής,

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ Ελλάδας, έχοντας ως κύριες προτεραιότητες, τη διασφάλιση της υγείας του ανθρώπινου δυναμικού της και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε φαρμακευτικά σκευάσματα, προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να περιορίσει τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19. Παράλληλα, πιστή στη δέσμευση της να είναι στην πρώτη γραμμή στον τομέα υγείας, συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των λειτουργών του, προσφέροντας υγειονομικό υλικό.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα προχώρησε άμεσα στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης. Όπως η εργασία από το σπίτι, μέσω τηλεργασίας, για την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης της νόσου. Παράλληλα, διασφάλισε τη απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας. Διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή παροχή φαρμακευτικών σκευασμάτων και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά.

Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της, συμμετέχει στην προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων νοσοκομειακών αναγκών αυτή την κρίσιμη για τη Δημόσια Υγεία περίοδο, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας υγειονομικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, 10.000 μάσκες οδοντιατρικής και χειρουργικής χρήσης, 71 φόρμες προστασίας και 5.319 προστατευτικά ποδονάρια.

Ναρδής: 

Ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας ανέφερε σχετικά:

«Η Astellas, κάνει πράξη τη δέσμευσή της να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον. Ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη, για όλους, περίοδο που την χαρακτηρίζει η μάχη κατά του COVID -19. Στηρίζει έμπρακτα το ανθρώπινο δυναμικό της, φροντίζοντας τους ασθενείς και συνδράμοντας τις υγειονομικές αρχές. Πιστεύουμε στην ομαδική προσπάθεια και τη συνεργασία. Ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε. Αποτελούν σημαντικά εφόδια όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτή τη δοκιμασία αλλά για να βγούμε αυτή Νικητές».

Σχετικά με την Astellas

Η Astellas Pharma Inc., με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι μία εταιρία αφοσιωμένη στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Στόχος της είναι να παρέχει καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα.

Σχετικά με την Astellas Pharma Europe Ltd.

Η Astellas Pharma Europe Ltd. δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Αποτελεί την περιφερειακή επιχείρηση της Astellas Pharma Inc. που εδρεύει στο Τόκυο.

Η Astellas είναι μία φαρμακευτική εταιρεία που έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μέσω της διάθεσης καινοτόμων και αξιόπιστων φαρμακευτικών προϊόντων. Ο οργανισμός είναι επικεντρωμένος σε δραστηριότητες Ε&Α και μάρκετινγκ πολύ υψηλού επιπέδου προκειμένου να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην παγκόσμια αγορά φαρμακευτικών προϊόντων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα