Μέσα από ένα τριετές επενδυτικό πλάνο 15 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021 ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) προχωρά στη δημιουργία μιας νέας μονάδας εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών, της Uniherbo στην περιοχή των Οινοφύτων, όπως ανακοίνωσε χθες η κ. Ιουλία Τσέτη στο πλαίσιο των βραβείων Creative Greece 2019.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, μία ακόμη σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος διακρίθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων Creative Greece 2019 που οργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στο ξενοδοχείο Hilton.

Η Ελλάδα της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητας, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο πρόσωπο του ΟΦΕΤ, ο οποίος με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αλλά και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο, Pharmabelle, δείχνει εδώ και χρόνια τον δρόμο της δυναμικής ανάπτυξης.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου κυρία Ιουλία Τσέτη παραλαμβάνοντας το βραβείο, σημείωσε μεταξύ:

«Στα χρόνια της ελληνικής ύφεσης ο ΟΦΕΤ με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αντιστάθηκε με σθένος, υλοποιώντας ένα τεράστιο επενδυτικό έργο ύψους 80 εκατ. ευρώ και πλέον, δίνοντας υπεραξία στην οικονομία, στο βιομηχανικό ιστό της χώρας καθώς και στην αγορά εργασίας.

Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 εργαζομένους. Έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού πλάνου 15 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021. Παράλληλα εξάγει σε πάνω από 60 απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Η κυρία Τσέτη ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας νέας μονάδας εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών. Της Uniherbo στην περιοχή των Οινοφύτων. Η μονάδα θα λειτουργεί παράλληλα και ως Ινστιτούτο Μελέτης με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για φοιτητές.

Η κυρία Ιουλία Τσέτη, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα