Για ακόμη μια χρονιά οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της AstraZeneca ενισχύουν το σημαντικό έργο του ιδρύματος προστασίας & αποκατάστασης παιδιών & νέων με νοητική υστέρηση «Η Θεοτόκος» και της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», χαρίζοντας χαμόγελα σε οικογένειες και παιδιά.

AstraZeneca

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σε συνεργασία με το Ίδρυμα «H Θεοτόκος», έδωσε την ευκαιρία στους εργαζομένους να συναντήσουν τα παιδιά του ιδρύματος και να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητά τους. Η AstraZeneca για τρεις δεκαετίες σχεδόν, στηρίζει το έργο του ιδρύματος με στόχο την κοινωνική ένταξη των νέων με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες, καλύπτοντας τμήμα του κόστους προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Επίσης, για έκτη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η AstraZeneca, έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να συμμετέχει σε δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Responsible Science, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής βασισμένη στην επιστήμη βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρία θεραπευτικά πεδία – Ογκολογία, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρικές παθήσεις & Μεταβολικά Νοσήματα και Αναπνευστικές παθήσεις.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεπιστημών και λοιμωδών νοσημάτων. Η εταιρεία ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα