Η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας Salus Index Awards 2018, που διοργανώθηκε από την New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018.

Γεωργία Βέρδη, Διευθύντρια Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι εξαιρετικές επιδόσεις των εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του φαρμάκου – υγείας- ομορφιάς, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής καθώς και επίσημων φορέων του χώρου της Υγείας.

Το σύνολο των εκπροσώπων των εταιρειών και των φορέων εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το δυσμενές περιβάλλον στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και την ανησυχία του για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Πολύ μεγάλα ποσά σε rebate και clawback

Η κα Γεωργία Βέρδη, Διευθύντρια Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ, εκπροσωπώντας την εταιρεία, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική διάκριση, είναι σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται για άλλη μία χρονιά η προσπάθεια που κάνουμε ως ΒΙΑΝΕΞ, να είμαστε στην κορυφή της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου. Γιατί, θα πρέπει να πούμε ότι η κατάσταση συνεχίζει να είναι δύσκολη για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις. Το δυσμενές περιβάλλον διαμορφώνει η χαμηλή φαρμακευτική δαπάνη, που έχει ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να πληρώνουν πολύ μεγάλα ποσά σε rebate και clawback. Παρόλα αυτά, εμείς διανύουμε 100 χρόνια δράσης και επιτυχίας. Διατηρούμε τα τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια που έχουμε και συνεχώς τα εξοπλίζουμε. Όλο το προσωπικό προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επιτυχία της εταιρείας. Είμαστε 1.100 άτομα και μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια προσλάβαμε και περίπου 100 άτομα ακόμα. Συνεχίζουμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε 35 χώρες. Τα τελευταία δύο χρόνια επενδύσαμε 10 εκατ. ευρώ σε καινούριες τεχνολογίες, ειδικά για το φάρμακο και για την παραγωγή και είμαστε έτοιμοι για τις νέες ευρωπαϊκές απαιτήσεις που έχουν θεσπιστεί για όλους τους παραγωγούς, για το project serialization. Ελπίζουμε, του χρόνου που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί σε αυτή την αίθουσα, ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη για όλους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα