Ιδιωτικά ΘεραπευτήριαΔωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν

Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν

- Advertisement -

Δερματολογικός έλεγχος και προνομιακές εκπτώσεις για τυχόν απαιτούμενες δερματολογικές πράξεις, στο Ερρίκος Ντυνάν Ηospital Center στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος (5 Μαΐου) και την γενικότερη προσπάθεια για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως. Συνήθως προκαλείται από μη ασφαλή, αθροιστική έκθεση στον ήλιο και στην υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία διεισδύει και καταστρέφει το δέρμα σταδιακά. Αποτελεί, ωστόσο, μία από τις ιάσιμες μορφές καρκίνου όταν η διάγνωση γίνεται σε πρώιμο στάδιο. Επομένως, ο προληπτικός έλεγχος και η ενημέρωση του κοινού είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη διάγνωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό από το Δερματολογικό Τμήμα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center παρέχονται:

– Δωρεάν εξέταση σπίλων και δερματοσκόπηση για τα ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 7 Μαίου, έως και την Παρασκευή 11 Μαίου.

– Ειδικές προνομιακές εκπτώσεις στις πράξεις του Δερματολογικού Τμήματος (όπως στη χειρουργική αφαίρεση σπίλων κ.α.), εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες από τον κλινικό έλεγχο, αποκλειστικά και μόνον για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά.

Για να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για την προσφορά και να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν από την Παρασκευή 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 11 Μαΐου) στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00 – 20:00). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ