NewsΑντιεμβολιάστρια: Ψάχνω λαμόγια γιατρούς να μου δώσουν πιστοποιητικό

Αντιεμβολιάστρια: Ψάχνω λαμόγια γιατρούς να μου δώσουν πιστοποιητικό

- Advertisement -

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με τίποτα και θα ψάχνω να βρω γιατρούς, λαμόγια για να μου δώσουν ψεύτικα πιστοποιητικά για να κυκλοφορώ», εξέφρασε μια αντιεμβολιάστρια.

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με τίποτα και θα ψάχνω να βρω γιατρούς, λαμόγια για να μου δώσουν ψεύτικα πιστοποιητικά για να κυκλοφορώ», εξέφρασε μια αντιεμβολιάστρια

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συναγερμός έχει σημάνει σε ειδικούς και κυβέρνηση από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού, με το ζήτημα να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα.

«Εχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Εχω σκεφτεί με τον γιατρό να μη μου το χτυπήσει και να πετάξει έξω αυτό το υγρό που είναι μέσα. Ολα τα έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο», δήλωσε αντιεμβολιάστρια στον ΣΚΑΪ.

«Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο, είμαι αρνήτρια»

Και συμπλήρωσε πως «έχω πάρει τηλέφωνα γιατρούς, έχω μιλήσει με νοσηλεύτριες, έχω μιλήσει και με κάποιους ανθρώπους που πλησιάζουν γιατρούς, δεν δέχονται όμως. Φοβούνται», σημειώνοντας πως «τους έχω προτείνει να τους πληρώσω όχι όσο-όσο αλλά όσο ξέρω ότι μπορώ».

Οπως ανέφερε για το τι τους λέει στο τηλέφωνο, είπε πως εκφράζει τις ανησυχίες της και διαπραγματεύεται την τιμή και τη διαδικασία. «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο, είμαι αρνήτρια και του εμβολίου και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δεν μου αρέσει», εξήγησε.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως οι αρνητές των εμβολίων, πέρα από τη χρήση ψεύτικων πιστοποιητικών, έχουν φτάσει στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ