Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στηρίζοντας για ακόμα μία φορά το Άσυλο Ανιάτων, εξασφάλισε δωρεά 30 αντιτύπων του βιβλίου “Εβόρα” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, τα οποία διανεμήθηκαν σε περιθαλπόμενους αλλά και σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στηρίζοντας για ακόμα μία φορά το Άσυλο Ανιάτων, εξασφάλισε δωρεά 30 αντιτύπων του βιβλίου “Εβόρα” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η προσφορά του βιβλίου, που έγινε πρόσφατα best seller, αποτελεί δωρεά της εταιρίας «REALIZE ITALY» και του κ. Σιμόνε Αρναμπόλντι.

Επίσης, ο συγγραφέας προσέφερε στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος και άλλα βιβλία από την προσωπική του συλλογή.

Η παράδοση των αντιτύπων πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ασύλου Ανιάτων, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, από την General Manager του ΔΕΣΜΟΥ κ. Emily Kern και τον κ. Κώστα Κρομμύδα. Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κ. Ιωάννα Ηλιάδη αφού τους ευχαρίστησε, είχε την ευκαιρία να τους ξεναγήσει στον εξωτερικό χώρο του Ασύλου Ανιάτων και στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Η δωρεά αυτή αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση του καλλιτεχνικού και πνευματικού κόσμου σε θέματα κοινωνικής προσφοράς. Αντανακλά έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ προς την κοινωνία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα