NewsΈρευνα για το θάνατο της 54χρονης ανεμβολίαστης στον Ευαγγελισμό

Έρευνα για το θάνατο της 54χρονης ανεμβολίαστης στον Ευαγγελισμό

- Advertisement -

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η οποία αρνείτο να διασωληνωθεί παρά τι προσπάθειες των γιατρών διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η οποία αρνείτο να διασωληνωθεί παρά τι προσπάθειες των γιατρών διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας δεν θα βρεθούν γιατροί του νοσοκομείου οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για την εκτέλεση του καθήκοντος τους ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση για να διασωληνωθεί η ασθενής αλλά τα πρόσωπα εκείνα που απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.

Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της θανατηφόρος έκθεσης, ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Τι συνέβη με την αρνήτρια στον Ευαγγελισμό

Η 54χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, αρνήθηκε τη διασωλήνωσή της παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί και το οξυγόνο της είχε πέσει πολύ χαμηλά.

Μάλιστα, η 54χρονη φέρεται να αρνήθηκε τη διασωλήνωση ζητώντας από δικηγόρο να την εκπροσωπήσει ώστε να μην επιτραπεί στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου να προχωρήσει σε αυτή, αλλά και να καλεί σε βοήθεια ως προς το αίτημά της και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτησή της στο Facebook:

Τελικώς, οι γιατροί που είχαν ζητήσει μέχρι και εισαγγελική παρέμβαση καθώς η κατάστασή της ήταν κρίσιμη, προχώρησαν στη διασωλήνωση, η 54χρονη όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 54χρονης προχώρησε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατό της.

«Με ευλόγησε ο Θεός να γνωρίσω στην ζωή μου έναν μοναδικό άνθρωπο, δίκαιο, έδινε τα πάντα σε όλους, φίλη μοναδική, αγαπούσε με ενεργητική αγάπη, τα έβαζε με θεούς και δαίμονες, ιδιοφυΐα εξαιρετική, δίψα για την ζωή και μέσα σε όλα, μια δύναμη μα κρυφά ευαίσθητη, δεν ακολουθούσε τον εύκολο δρόμο, τίμησε καθολικά το στεφάνι της, προ πάντων ήταν Γυναίκα. Η ζωή από μικρή την ταλαιπώρησε πολύ και με δύσκολους αγώνες προσωπικούς, μόνη της σήκωσε το ανάστημά της και πάλεψε σα θεριό για τα πιστεύω της, για την επιβίωσή της. Σήμερα στις 13:16 αυτός ο άγγελος, ο δικός μου άγγελος, το κορίτσι μου, πέταξε από την αγκαλιά μου για τους ουρανού», έγραψε ο σύζυγος της 54χρονης.

αντιεμβολιαστές

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ