NewsΦωτιά στην Αττική: Πέθανε ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας

Φωτιά στην Αττική: Πέθανε ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας

- Advertisement -

Κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια ατυχήματος. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψεις που έγιναν, δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά του.

Κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια ατυχήματος. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψεις που έγιναν, δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά του.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Εκτός ελέγχου παραμένει η φωτιά στην Αττική με δεκάδες πύρινα μέτωπα τα οποία αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση λόγω των ισχυρών ανέμων 6 μποφόρ που πνέουν από το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας το έργο της πυροσβεστικής εξαιρετικά δύσκολο.

Ο εφιάλτης λόγω των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα με 56 ανοικτά μέτωπα μέχρι αυτή τη στιγμή μαίνεται, με την κατάσταση στην Αττική να είναι απελπιστική.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Κρυονέρι, το οποίο παρά τις γενναίες προσπάθειες, έχει παραδοθεί στις φλόγες, καίγοντας σπίτια και περιουσίες. Στο σημείο, νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε και προσαγωγή ενός υπόπτου, προκειμένου να διερευνηθεί η παρουσία του στο χώρο, η οποία κρίθηκε ύποπτη.

Την ίδια στιγμή ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά και στις γειτονικές Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία αλλά και από την άλλη πλευρά της Αττικής οδού, την πλευρά του Καπανδριτίου και του Πολυδενδρίου, αλλά και προς τη Μαλακάσα και τη Λίμνη Μαραθώνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την εντολή για εκκένωση σε Καπανδρίτι, Μαλακάσα και Πολυδένδρι καθώς και του οικισμού Σφενδάλη, μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Λίμνης Μαραθώνα και Καλέτζι Αττικής να εκκενώσουν τώρα προς Γραμματικό.

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στη χώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 56 πυρκαγιάς, ενώ σημείωσε ότι η φωτιά έχει περάσει και στη Λίμνη Μαραθώνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ