NewsΓιατρός συνελήφθη με το φακελάκι ανά χείρας -Τι λέει η αστυνομία

Γιατρός συνελήφθη με το φακελάκι ανά χείρας -Τι λέει η αστυνομία

- Advertisement -

Γιατρός -ο οποίος κατέχει και επιτελική θέση- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, συνελήφθη με το φακελάκι ανά χείρας, ζητώντας “αμοιβή” 2.000 ευρώ για να προχωρήσει σε επέμβαση.

Γιατρός -ο οποίος κατέχει και επιτελική θέση- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, συνελήφθη με το φακελάκι ανά χείρας, ζητώντας "αμοιβή" 2.000 ευρώ για να προχωρήσει σε επέμβαση.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο ασθενής, σύμφωνα με το cretalive, απευθύνθηκε στην αστυνομία, προχωρώντας σε επώνυμη και γραπτή καταγγελία για το φακελάκι. Οι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου προσημείωσαν 400 ευρώ σε χαρτονομίσματα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση ο γιατρός συνελήφθη.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Να σημειωθεί ότι άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου, μετά και την αποκάλυψη του περιστατικού καθώς ο γιατρός τέθηκε ήδη σε αργία.

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού Νοσοκομείου της Κρήτης, για δωροληψία υπαλλήλου.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό. Αφορούσε ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 22.11.2019 κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το σάστισμα και οι ισχυρισμοί του

“Άστα αυτά! Αυτά είναι δικά” μας φέρονται να είπαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου στο νοσοκομειακό γιατρό λίγο αφ’ ότου είχε παραλάβει το φακελάκι με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει ο ασθενής, ένας άνθρωπος όπως περιγράφουν βιοπαλαιστής και ταλαιπωρημένος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός σάστισε μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να μπαίνουν στο γραφείο του.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive είχε ήδη σκίσει το φακελάκι. Κρατούσε στα χέρια τα 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κρατούσε άλλα 250 ευρώ, τα οποία εικάζεται ότι προέρχονταν από άλλο φάκελο.

“Δεν τα ζήτησα εγώ, μόνος του μου έδωσε τα χρήματα για την επέμβαση” φέρεται να ισχυρίζεται ο γιατρός. Ο γιατρός αρνείται τα όσα του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός συνελήφθη την Παρασκευή από άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία. Ο ίδιος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ το Σάββατο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ