NewsiPhone 12: Ποια η τιμή ανά μοντέλο στην Ελλάδα - Διαθεσιμότητα

iPhone 12: Ποια η τιμή ανά μοντέλο στην Ελλάδα – Διαθεσιμότητα

- Advertisement -

Ποια είναι η τιμή ανά μοντέλο στα νέα iPhone 12 στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν επίσημα και ακούν στις κωδικές ονομασίες iPhone 12 Mini, iPhone 12, Pro και Pro Max.

Ποια είναι η τιμή ανά μοντέλο στα νέα iPhone 12 στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν επίσημα και ακούν στις κωδικές ονομασίες iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η τιμή του πιο οικονομικού νέου iPhone που μπορείτε να αποκτήσετε φέτος είναι 869 ευρώ και αφορά το Mini 64GB με το πιο ακριβό να είναι το Pro Max 512GB με τιμή 1749 ευρώ.

Mini τιμή Ελλάδα
Mini 64GB, 869 ευρώ
Mini 128GB, 929 ευρώ

iPhone 12 mini

Όπως περιμέναμε, η Apple παρουσίασε ένα νέο, μικρότερο και πιο οικονομικό, με την ονομασία mini. Αν και μικρότερο όμως, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα μοντέλα, καθώς παρά την οθόνη των 5,4 ιντσών η νέα πρόταση έρχεται με διπλό σύστημα κάμερας, όπως το μεγαλύτερο αδερφάκι του, αλλά και τη δύναμη του A14 Bionic.

iPhone 12 and Mini

τιμή Ελλάδα
64GB, 969 ευρώ
128GB, 1029 ευρώ
256GB, 1159 ευρώ

iPhone 12

Το βασικό μοντέλο της σειράς είναι το iPhone 12 και έρχεται με αναβαθμισμένη OLED οθόνη, αλλά και με το ανανεωμένο διπλό σύστημα κάμερας. Από μπροστά μπορεί κάποιος να το μπερδέψει με το περσινό 11, όμως φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, για να προσελκύσει και τους κατόχους του περσινού μοντέλου.

iPhone 12 Pro τιμή Ελλάδα

128GB, 1229 ευρώ
256GB, 1379 ευρώ
Pro 512GB, 1629 ευρώ

iPhone 12 Pro

Ως το μικρότερο από τα Pro μοντέλα, το iPhone 12 Pro έρχεται με OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα βάθους LiDAR. Αν και μικρότερο σε μέγεθος, το Pro μοντέλο προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως τους ενισχυμένους φακούς με κύριο αισθητήρα f/1.6, Smart HDR 3 αλλά και τη δύναμη του A14, του πρώτου SoC κατασκευασμένου στα 5nm.

iPhone 12 Pro Max τιμή Ελλάδα

pro Max 128GB, 1339 ευρώ
pro Max 256GB, 1499 ευρώ
Pro Max 512GB, 1749 ευρώ

iPhone 12 Pro Max

Το φετινό τούμπανο της σειράς ονομάζεται Pro Max έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 2.5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Τα ολοκαίνουρια iPhone 12 και mini διαθέτουν έναν νέο βιομηχανικό σχεδιασμό με επίπεδες γωνίες και λεπτότερα πλαίσια. Προσφέρουν εκθαμβωτική Super Retina XDR οθόνη υψηλής ανάλυσης με ειδικά σχεδιασμένη επίστρωση, που ονομάζεται Ceramic Shield και παρέχει τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη φθορά. Παράλληλα, ενσωματώνει τον ταχύτατο, νέο επεξεργαστή A14 Bionic, σύστημα διπλής κάμερας με ευρύτερο διάφραγμα, video ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και την προσθήκη της λειτουργίας Night mode Time-Lapse.

Η Apple εισάγει στα νέα μοντέλα την υποστήριξη 5G, καθώς και τον φορτιστή MagSafe, ο οποίος επιτρέπει ταχύτατη, ασύρματη φόρτιση και τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος αξεσουάρ με στόχο τη μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα του χρήστη. Το 12 και 12 mini διατίθενται σε πέντε υπέροχα φινιρίσματα αλουμινίου: Blue, Green, Black, White, και (PRODUCT)RED.

Τα νέα, προηγμένα iPhone 12 Pro και Pro Max αποτελούν τα ισχυρότερα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Έχουν νέα σχεδίαση και οθόνη Super Retina XDR, από άκρη σε άκρη. Το iPhone 12 Pro έρχεται στις 6,1-ίντσες ενώ το Pro Max έχει οθόνη 6,7-ιντσών. Το πλαίσιό τους είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθενται σε τέσσερις, μοναδικούς χρωματισμούς: Blue, Graphite, Gold και Silver. Η εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση Ceramic Shield παρέχει αντοχή στο νερό σε έως 6 μέτρα βύθισης και για έως 30 λεπτά.

Ο επεξεργαστής A14 Bionic βρίσκει, επίσης, θέση στη νέα σειρά και προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις. Τα iPhone 12 Pro και Pro Max εισάγουν έναν νέο LiDAR Scanner. Παρέχει εντυπωσιακές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας και τον φορτιστή MagSafe. Στο πίσω μέρος της συσκευής ενσωματώνονται οι φακοί Ultra Wide, Wide και Telephoto. Συναποτελούν το τριπλό σύστημα κάμερας των καινούριων συσκευών με 5x οπτικό ζουμ, εξαιρετικά καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όπως και νέο σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας. Επιπρόσθετα, η Apple εισήγαγε το χαρακτηριστικό ProRaw που φέρνει την πραγματική Dolby vision εμπειρία video στη νέα ναυαρχίδα της Apple.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ