NewsΚοροναϊός: Αγωνία για τον 33χρονο με ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν

Κοροναϊός: Αγωνία για τον 33χρονο με ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν

- Advertisement -

Ένας 33χρονος Κινέζος φαίνεται πως είναι ο άνδρας που μετήχθη στο νοσοκομείο «Αττικόν» με την υποψία πως έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Ένας 33χρονος Κινέζος φαίνεται πως είναι ο άνδρας που μετήχθη στο νοσοκομείο «Αττικόν» με την υποψία πως έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα, επισκέφτηκε αρχικά το Ιατρικό Φαλήρου. Εμφάνιζε συμπτώματα βήχα και γρίπης. Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο άνδρας είναι κινεζικής καταγωγής και ταξίδεψε πρόσφατα από την Κίνα στη χώρα μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, εξαιτίας του ταξιδιωτικού του ιστορικού, καθώς δεν έχουν παρέλθει 14 μέρες από το ταξίδι του, θεωρείται ύποπτο κρούσμα για τον κοροναϊό.

Ο Κινέζος παρουσιάστηκε ο ίδιος στο Ιατρικό Φαλήρου. Από εκεί ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων κοροναϊού. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια από ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο και τους διασώστες με τις ειδικές στολές για τον κοροναϊό στο «Αττικόν».

Σε εξετάσεις για τον κοροναϊό υποβάλλεται ο άνδρας

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Επειγόντων του θεραπευτηρίου, όπου ελήφθησαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και ο ασθενής αντιμετωπίστηκε ως να έχει τον κοροναϊό.

Στο νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που μπορούν να διαχειριστούν περιπτώσεις επιδημιών. Το νοσοκομείο ανήκει στα 13 νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό. Από νωρίς το βράδυ, το «Αττικό» τέθηκε σε συναγερμό. Το προσωπικό εφοδιάζεται με ειδικές μάσκες προφύλαξης από τον ιό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ