NewsΚορωνοϊός: Πρόστιμα 100.000 ευρώ σε 20 επιχειρήσεις στην Αχαρνών

Κορωνοϊός: Πρόστιμα 100.000 ευρώ σε 20 επιχειρήσεις στην Αχαρνών

- Advertisement -

Πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό επιβλήθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία μέσα σε δύο ώρες χτες το βράδυ, σε 20 επιχειρήσεις στην οδό Αχαρνών και σε κάθετους δρόμους αυτής στην Αθήνα, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης με την συνδρομή των ομάδων περιπολιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό επιβλήθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία μέσα σε δύο ώρες χτες το βράδυ, σε 20 επιχειρήσεις στην οδό Αχαρνών

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η κοινή επιχείρηση αφορούσε στην εφαρμογή των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19), και πραγματοποιήθηκε τις ώρες 22.00 έως τα μεσάνυχτα, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και από πλευράς αστυνομίας συμμετείχαν ομάδες δικύκλων εμφανούς αστυνόμευσης (scooter), εποχούμενες περιπολίες, ομάδα παρεμπορίου. Από πλευράς δήμου διατέθηκαν οκτώ κλιμάκια ελέγχου Κ.Υ.Ε. με 16 δημοτικούς αστυνομικούς.

Από τη Δημοτική Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 26 καταστήματα (mini Market, παντοπωλεία) επί της οδού Αχαρνών, και βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας 5.000 ευρώ (σύνολο 100.000 ευρώ) και αναστολή λειτουργίας τριών ημερών για τρεις επιχειρήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ