NewsΚορωνοϊός: 176 νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στο Σωτηρία

Κορωνοϊός: 176 νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε γυναίκα στο Σωτηρία

- Advertisement -

Μια 66χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας σε 176.

Μια 66χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας σε 176.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Νωρίτερα, το υπουργείο υγείας, κατά την ανακοίνωσή του για την πορεία της νόσου στην χώρα, ανακοίνωσε μόλις δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Με τον θάνατο της άτυχης 66χρονης, ανέρχονται σε 53 οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι είναι άνδρες.

13 παραμένουν διασωληνωμένοι λόγω κορωνοϊού

13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 84.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Το απόγευμα, όταν και εκδόθηκε η ανακοίνωση του υπουργείου, δεν είχε καταγραφεί κανένας θάνατος.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 180518 κλινικά δείγματα.

Ο νεότερος απολογισμός για την πανδημία στην Ελλάδα, που καταφέρνει να κρατήσει χαμηλά τις νέες μολύνσεις έρχεται λίγες ώρες πριν προχωρήσει η νέα φάση άρσης μέτρων, με άνοιγμα Δημοτικών σχολείων και βρεφονηπιακών σταθμών. Τη Δευτέρα επαναλειτουργούν επίσης ξενοδοχεία, θερινά σινεμά, κατασκηνώσεις, υπηρεσίες μασάζ και μια σειρά από άλλες επιχειρήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ