NewsΚορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson

- Advertisement -

Συνεχίζεται η αγωνία για την 27χρονη γυναίκα από την Κέρκυρα η οποία νοσηλεύεται για έβδομη συνεχόμενη μέρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και είχε εμβολιαστεί με Johhnson.

Συνεχίζεται η αγωνία για την 27χρονη γυναίκα από την Κέρκυρα η οποία νοσηλεύεται για έβδομη συνεχόμενη μέρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και είχε εμβολιαστεί με Johhnson

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με το tempo24.news, η κοπέλα διασωληνώθηκε αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Η 27χρονη αντιμετώπισε θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, εμφανίζοντας συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης.

«Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο», εξηγεί ο κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας», αναφέρει ο κ. Συμεωνίδης, επισημαίνοντας ότι οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι στιγμής, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει.

«Από την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο και την κλινική μας, έχει σημάνει συναγερμός και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι από πάνω της», καταλήγει με νόημα ο καθηγητής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ