Κορωνοϊός: Ο Τσιόδρας έγινε animation για παιδιά – Ο μικρός Covid [vid]

Εμπνευσμένο από το νέο κορωνοϊό με κεντρικούς ήρωες τον Covid 19 και τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σωτήρη Τσιόδρα είναι το βίντεο κινούμενης εικόνας «Ο Μικρός Covid 19».

Εμπνευσμένο από το νέο κορωνοϊό με κεντρικούς ήρωες τον Covid 19 και τον καθηγητή Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σωτήρη Τσιόδρα είναι το βίντεο κινούμενης εικόνας «Ο Μικρός Covid 19».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την ιδέα για το φιλμ «Ο Μικρός Covid 19», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, συνέλαβε η αστυνομικός και συγγραφέας – παιδικών βιβλίων, Φ. Κωνσταντοπούλου, η οποία το είδε ως ένα είδος «αποστολής». Σκοπός είναι να οδηγήσει τα παιδιά να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα εργαλεία γνώσης. Απευθύνθηκε στην αστυνομικό – γραφίστρια Μαριλένα Γκιρλέμη, στον cinematographer Γ. Μυλωνά και στους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Πάνο Κλάδη.

Βίντεο: Ενα διαφορετικό animation με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα

Τέσσερις καλλιτέχνες, που από το πρώτο κάλεσμα αισθάνθηκαν την επιθυμία και την ανάγκη να εμπλακούν, ώστε μαζί, ως ένα μικρό σύνολο, να μεταδώσουν τη σπουδαιότητα του μηνύματος της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της ομαδικής εργασίας, αποτίοντας παράλληλα τιμή στους μικρούς ήρωες αυτής της συλλογικής περιπέτειας, τα παιδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα