NewsΚορωνοϊός: Στους 52 ο αριθμός των νεκρών - Πέθανε γυναίκα στην Πέλλα

Κορωνοϊός: Στους 52 ο αριθμός των νεκρών – Πέθανε γυναίκα στην Πέλλα

- Advertisement -

Στους 52 ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς κατέληξε γυναίκα από τη Φούστανη Πέλλας.

Στους 52 ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς κατέληξε γυναίκα από τη Φούστανη Πέλλας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με κατοίκους της Φούστανης που επικαλείται το pellanews.gr, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

«Δυστυχώς έχουμε τον πρώτο θάνατο. Η 78χρονη γυναίκα, το πέμπτο κρούσμα στην Φούστανη, απεβίωσε. Το κρούσμα ήταν ορφανό και είχε έλθει στην Φούστανη τον τελευταίο καιρό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δυστυχώς έχουμε τον πρώτο θάνατο. Η 78χρονη γυναίκα, το πέμπτο κρούσμα στην Φούστανη, απεβίωσε.Το κρούσμα ήταν ορφανό και είχε έλθει στην Φούστανη τον τελευταίο καιρό.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Gepostet von Danis Tzamtzis am Donnerstag, 2. April 2020

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η 78χρονη έφτασε στη Φούστανη από τη Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε μόνιμα, στις 25 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Νεκρός 51χρονος από τον κορωνοϊό το βράδυ της Τετάρτης

Το βράδυ της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή ένας 51χρονος από την Καστοριά, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

«Θρίλερ» με το «Ελ. Βενιζέλος» – 120 κρούσματα κορωνοϊού

Την ίδια στιγμή, σε ένα πραγματικό «θρίλερ» εξελίσσεται η περίπτωση του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου μέχρι χθες είχαν διαπιστωθεί 20 κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν ανακοινώνει, ακόμα, επίσημα ο ΕΟΔΥ, από τα δείγματα που πήρε από το πλήρωμα -σύνολο άνω των 380 ατόμων- επιβεβαιώθηκε ότι 120 από αυτά είναι θετικά στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για το πρώτο συμβάν μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού που καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές Αρχές και ο ΕΟΔΥ. Αναλυτικά στοιχεία για το «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται να δώσει σήμερα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στις 18:00.

Στο πλοίο επιβαίνουν 150 Τούρκοι μηχανικοί και τεχνίτες, ενώ μαζί τους βρίσκονται και 36 Ελληνες, οι οποίοι -αρχικά- κατευθύνονταν στο Καντίθ της Ισπανίας για να πραγματοποιήσουν εργασίες σε κρουαζιερόπλοιο. Συνολικά στο «Ελ. Βενιζέλος» βρίσκονται 383 εργάτες από 13 χώρες όπως η Ινδονησία (83 άτομα), η Ουκρανία (82 άτομα), η Βουλγαρία και το Καζακστάν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ