NewsΚρατούμενη έβαλε φωτιά στο δωμάτιο της στο Νοσοκομείο του Ρίο

Κρατούμενη έβαλε φωτιά στο δωμάτιο της στο Νοσοκομείο του Ρίο

- Advertisement -

Κρατούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο έβαλε το απόγευμα της Κυριακής φωτιά στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Κρατούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο έβαλε το απόγευμα της Κυριακής φωτιά στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στις 12 Μαΐου μετά από αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στα Σαγέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η γυναίκα μαζί με δυο ακόμα άτομα από τους τέσσερις συνολικά συλληφθέντες είχε κριθεί προφυλακιστέα. Η απόφαση ελήφθη μετά την προ ημερών απολογία της σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών.

Η σπείρα το τελευταίο εξάμηνο εισέβαλε σε σπίτια, στην πόλη των Πατρών και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας, με τη λεία τους να ανέρχεται στις 87.000 ευρώ. Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 28 υποθέσεις.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ, την ώρα μάλιστα που δεν μπορεί να δοθεί επί του παρόντος απάντηση, πως η ασθενής αν και φρουρούμενη κατάφερε να βάλει φωτιά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ