NewsΝεκρός ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νοσοκομείο

Νεκρός ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νοσοκομείο

- Advertisement -

Κατέληξε ο 23χρονος άντρας που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού μέσα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER 

Ο 23χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ολα ξεκίνησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρίου. Ο 23χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του νωρίτερα χθες. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κυκλοφορούσε ημίγυμνος. Όταν έγινε αντιληπτός από γείτονά του οποίος τον ρώτησε τι συμβαίνει κι αυτός απάντησε «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Αργότερα το απόγευμα ο 23χρονος εντοπίστηκε από Αστυνομικούς τραυματισμένος στην περιοχή της Ξερόλακκας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να οδηγηθεί στη Ψυχιατρική Κλινική για ιατρική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με το tempo24.news, σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ