NewsΝέο αρνητικό ρεκόρ: Αναμένονται κοντά στα 1.500 κρούσματα κορωνοϊού

Νέο αρνητικό ρεκόρ: Αναμένονται κοντά στα 1.500 κρούσματα κορωνοϊού

- Advertisement -

Νέο θλιβερό ρεκόρ αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού να φτάνουν τα 1500!

Νέο θλιβερό ρεκόρ αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού να φτάνουν τα 1500!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι ειδικοί προβληματίζονται έντονα από την επιδημιολογική κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα και ιδίως στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί – ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παν. Αρκουμανέας – εισηγούνται ισχυρά να τεθεί σε καθεστώς lockdown η Θεσσαλονίκη, όπως έγινε και με Γιάννενα, Σέρρες, Κοζάνη και Καστοριά. Είναι άλλωστε ένα μέτρο που έχει αρχίσει να υιοθετείται πλέον και στην Ευρώπη. Μερικό lockdown επιβάλλει η Γερμανία και αναμένεται να ανακοινώσει το βράδυ και ο Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνουν μαζικά τεστ κορωνοϊού.

291 από τα 1259 κρούσματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη

Θυμίζουμε πως ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης, ανακοίνωσε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, όπου εντοπίστηκαν 1.259. Οπως ενημέρωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, εξ αυτών τα 295 καταγράφονται στην Αττική, τα 291 στη Θεσσαλονίκη, τα 73 Ροδόπη, τα 75 Σέρρες και τα 47 στη Λάρισα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ