NewsΝοσοκόμα κατηγορείται για τη δολοφονία 8 βρεφών στην Βρετανία

Νοσοκόμα κατηγορείται για τη δολοφονία 8 βρεφών στην Βρετανία

- Advertisement -

Νοσοκόμα στη βορειοδυτική Αγγλία κατηγορείται για τη δολοφονία 8 βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων 10. Η κατηγορούμενη νοσοκόμα συνελήφθη σήμερα, μία μέρα μετά την απαγγελία των κατηγοριών που αφορούν σε δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας.

Νοσοκόμα στη βορειοδυτική Αγγλία κατηγορείται για τη δολοφονία 8 βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων 10.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η ονομαζόμενη Λούσι Λέτμπι, συνελήφθη από τις αρχές μετά από 10λεπτη τηλεανάκριση στο δικαστήριο του Γουόρινγκτον. Συνοδευόμενη από το συνήγορο υπεράσπισής της χωρίς να δηλώσει την ενοχή ή την αθωότητά της για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται, περιοριζόμενη απλώς στην εκφώνηση του ονοματεπώνυμού, του τόπου γέννησης και κατοικίας της.

Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε μετά την έρευνα των αρχών γύρω από τους θανάτους στη βρεφική μονάδα του Νοσοκομείου της Δούκισσας του Τσέστερ, ανατολικά του Λίβερπουλ. Οι δολοφονίες των βρεφών τοποθετούνται χρονικά στο διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2015 και τον ίδιο μήνα του 2016. Οι έρευνες των αρχών που ξεκίνησαν το Μάιο του 2017, ακολουθήθηκαν από δύο συλλήψεις της Λέσμπι το 2018 και το 2019, από τις οποίες αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση, εν αναμονή περαιτέρω διερεύνησης, μέχρι την τρίτη σύλληψή της σήμερα.

Η Λέσμπι πρόκειται να παρουσιαστεί στο Βασιλικό Δικαστήριο του Τσέστερ την Παρασκευή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ