NewsΠροσλήψεις στο ΕΚΕΨΥΕ – Προθεσμία και προσόντα για νοσηλευτές

Προσλήψεις στο ΕΚΕΨΥΕ – Προθεσμία και προσόντα για νοσηλευτές

- Advertisement -

Δύο νοσηλευτές αναζητά το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Μονάδων του.

Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Νοσηλευτές

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, το ΕΚΕΨΥΕ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Νοσηλευτές υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος και ως ακολούθως:

Δομή Ψυχικής Υγείας Λιβαδειάς (Οικοτροφείο «Δίας»)
  • ΤΕ Νοσηλευτικής (2)
Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία πρέπει:

I. Να είναι Έλληνες πολίτες
Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Εξαίρεση: Δικαιούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και πολίτες των λοιπών Κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό
ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας [τηλ. (2310) 459101 και (210) 3443384].

Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής γλώσσας του
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 54 006, Τηλ. 2310/997571-72-76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του ενδιαφερόμενου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.

Δικαιούνται επίσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον, μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

II. Ως κατώτατο όριο ηλικίας για την έναρξη της συνεργασίας ορίζεται το 21ο δηλαδή να έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1997.

III. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των
καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Τυπικά προσόντα για τους Νοσηλευτές

Νοσηλευτικής ( Τ.Ε.):

Απαραίτητα τυπικά προσόντα για τους Νοσηλευτές

 Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης (Τεχνολογικής) της ημεδαπής ή ισότιμης Σχολής της αλλοδαπής

 Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή

Συνεκτιμώμενα τυπικά προσόντα για τους Νοσηλευτές

 Η κατοχή δεύτερου τίτλου σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης
 Η κατοχή μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού διπλώματος
 Η εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με την προκηρυσσόμενη θέση
 Η γνώση ξένης γλώσσας
 Η γνώση χρήσης Η/Υ

Κριτήρια Επιλογής για τους Νοσηλευτές:

1. ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
2. ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ως εμπειρία των παραπάνω θέσεων νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα έκαστης αντίστοιχης θέσης.

Η τελική επιλογή θα γίνει από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής. Η επιτροπή δύναται να καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνέντευξη. Σε αυτή τη διαδικασία καλούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι εκ των ενδιαφερομένων, κατά την κρίση της επιτροπής, πληρούν τις προϋποθέσεις και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν, συγκριτικά, τα περισσότερα προσόντα.

Η Επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής καταρτίζει πίνακα κατάταξής τους και τον υποβάλει μαζί με το σχετικό πρακτικό στο Δ.Σ. για έγκριση.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι νοσηλευτές υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή οι ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους και την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με απόδειξη στη Διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΕΚΕΨΥΕ)
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΜΕΤΣΟΒΟΥ 33
10683 ΑΘΗΝΑ

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ