Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει από την Κυριακή στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς άνδρας με συμπτώματα δύσπνοιας που πήγε να εξεταστεί, βρέθηκε τελικά θετικός στον κορωνοϊό.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει από την Κυριακή στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς άνδρας με συμπτώματα δύσπνοιας που πήγε να εξεταστεί, βρέθηκε τελικά θετικός στον κορωνοϊό

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε δηλώσεις του στο kοrinthosTV, ο κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλογου Κορίνθου και γιατρός στο νοσοκομείο Νοσοκομείου Κορίνθου τόνισε ότι: Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, όταν ο άνδρας εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας και πήγε να εξεταστεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Οι γιατροί, του έκαναν θερμομέτρηση, στην οποία αποκαλύφθηκε ότι έχει υψηλό πυρετό. Στη συνέχεια, του πήραν δείγμα και το έστειλαν για να διαπιστωθεί αν έχει κορονοϊό ή όχι. Την, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το test βγήκε θετικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ασθενής παρέμεινε αρκετό χρόνο στα Επείγοντα, ενώ οι 3 γιατροί και οι 2 νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή μαζί του, τέθηκαν αυτομάτως σε καραντίνα, ενώ θα παραμείνουν στο σπίτι τους για 7 ημέρες. Στη συνέχεια, θα κάνουν το test και αν βγει αρνητικό, θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα