NewsΣτη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο Κικίλιας - Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση

Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο Κικίλιας – Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση

- Advertisement -

Η σημερινή ενημέρωση αναβάλλεται καθώς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, υγειονομικές δομές της πόλης.

Η σημερινή ενημέρωση αναβάλλεται καθώς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, υγειονομικές δομές της πόλης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του Υπουργού Υγείας θα ανακοινωθεί αργότερα.

Να σημειωθεί πως ακόμη δύο ηλικιακές ομάδες εντάσσονται – σήμερα και την Παρασκευή, 12/2 – στον σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία». Σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν να «φεύγουν» τα sms ραντεβού για εμβολιασμό στους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 60-64 ετών, για τους οποίους ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού.
Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της AstraZeneca, θα αρχίσουν από τις 15/2.

Αυτό το σύστημα εμβολιασμού θα «τρέξει» παράλληλα με το βασικό σύστημα εμβολιασμού, στο οποίο εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.

Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, ανοίγει η διαδικασία των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα αυτού του συστήματος, ηλικίας 75-79 ετών.

Υπογραμμίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν διενεργηθεί 446.780 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης, ποσοστό που αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού 4,46%.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ