NewsΣτην ενημέρωση για τον κορωνοϊό επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας

- Advertisement -

Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον ιό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον ιό, Σωτήρης Τσιόδρας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Τσιόδρας αντικαταστάθηκε στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, από τον επίκουρο καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γκίκα Μαγιορκίνης.

Κορωνοϊός: Ο 19ος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Σήμερα, ακόμη έναν νεκρό από κορωνοϊό μετρά η χώρα μας, καθώς τα ξημερώματα κατέληξε 79χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για φιλοξενούμενο του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι που έγινε εστία κορωνοϊού, όταν κόλλησε εργαζόμενος της δομής από συγγενικό του πρόσωπο που είχε μεταβεί στην περίφημη συναυλία της Χαλκιδικής.

Ο 79χρονος άνδρας είναι ο 19ος νεκρός από το συγκεκριμένο γηροκομείο της Θεσσαλονίκης (σε καραντίνα βρίσκεται ένα ακόμη στη συμπρωτεύουσα και ένα στην Αθήνα) και συνολικά ο 269ος στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας.

Χθες είχαν χάσει τη ζωή τους δυο ακόμη ένοικοι του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι, μια 88χρονη γυναίκα και ένας 66χρονος άνδρας.

Διαβατά: 14 υπάλληλοι εταιρείας βγήκαν θετικοί, αλλά στο επαναληπτικό τεστ αρνητικοί

Αρνητικά βγήκαν χθες τα τεστ κορωνοϊού των 14 υπαλλήλων σε μεταλλουργική εταιρεία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι 14 εργαζόμενοι είχαν βρεθεί θετικοί στην covid-19.  Επανέλαβαν το τεστ για κορωνοϊό σε ιδιωτικό εργαστήριο την Δευτέρα και βγήκαν αρνητικοί.

Οι 14 υπάλληλοι παραμένουν σε καραντίνα. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να τους επισκεφτεί κατ’ οίκον, έτσι ώστε να επαναλάβουν για τρίτη φορά το τεστ.
Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχουν προχωρήσει σε απολύμανση όλων των χώρων της εταιρείας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ