NewsΣυγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

- Advertisement -

«Δεν έπαιρνε χάπια ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου άντρα που πέθανε από κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

«Δεν έπαιρνε χάπια ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου άντρα που πέθανε πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Καμιά μάνα να μην περάσει το σοκ, την απομόνωση, την στεναχώρια. Χάθηκε μέσα σε λίγο διάστημα το παιδί μου»… ορισμένες από τις συγκλονιστικές φράσεις της μητέρας του 52χρονου που κατέληξε από κορωνοϊό.

Ο 52χρονος Σταύρος εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα και άφησε την τελευταία του πνοή, στις 21 Αυγούστου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η μητέρα του ξέσπασε στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

«Σήμερα θάψαμε το γιο μου, τον θάψαμε σήμερα τον γιο μου. Κάνω κουράγιο να στηριχτώ να περιποιηθώ τον πεθαμένο μου και τα άλλα τα παιδιά μου να τους δώσω ψυχραιμία. Καμιά μάνα να μην το περάσει στην κατάστασή μας, το σοκ, την στεναχώρια, τα τηλέφωνα ποιους θα πάρεις, την κλεισούρα μας, την απομόνωση, που δεν μπορούσα το παιδί μου να το χαϊδέψω να νομίζει ότι είμαστε εκεί. Ήτανε μόνος του και ήρθε μέσα στο σακίδιο, κανένας να μην το δει αυτό», είπε με φωνή που προδίδει απέραντη θλίψη.

«Καθυστερήσαμε τέσσερις ημέρες»

«Μέσα σε λίγο διάστημα χάθηκε το παιδί μου, τι να πω. Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός, τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο το έβγαζε λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος» προσέθεσε.

«Είχε πυρετό ως 38, έπαιρνε ένα ντεπόν κατέβαινε. Τέσσερις ημέρες το καθυστερήσαμε και λέγαμε ”μωρέ τώρα αν πάει στο νοσοκομείο θα τον κρατήσουν”. Αλλά ύστερα πήγε σε πνευμονολόγο και από εκεί στο νοσοκομείο», εξήγησε η τραγική μητέρα.

Στις 26 Ιουλίου, ο 52χρονος μπήκε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.

«Είχε πάθει πνευμονία παλαιότερα, 25 χρόνια πριν. Ήταν θηρίο άνθρωπος. Δεν έπαιρνε χάπια ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε η μητέρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ