NewsΣυγκλονίζει η νοσηλεύτρια που υπέστη παράλυση μετά το εμβόλιο

Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια που υπέστη παράλυση μετά το εμβόλιο [βίντεο]

- Advertisement -

Εξιτήριο πήρε, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας, η 40χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Μουμούρη από την Κέρκυρα, η οποία παρουσίασε παράλυση στα πόδια, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.

Εξιτήριο πήρε, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας, η 40χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Μουμούρη από την Κέρκυρα, η οποία παρουσίασε παράλυση στα πόδια, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega, η Στέλλα Μουμούρη είπε ότι η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση και είναι χαρούμενη που γύρισε πίσω στην οικογένειά της.

“Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα”, σημείωσε η κ. Μουμούρη η οποία τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε οφείλεται στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό. “Μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός”, αναφέρει.

Η νοσηλεύτρια προσπαθεί να ξεχάσει το ατυχές περαστικό και επικεντρώνεται στη βελτίωση της υγείας της. “Σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά”, σημειώνει, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό της ότι δεν έπρεπε να κάνει το εμβόλιο: “Θα το ξαναέκανα το εμβόλιο”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Παναγιώτη Καλοδίκη, το σημαντικό πλέον είναι ότι η νοσηλεύτρια είναι καλά αλλά και το μήνυμα που στέλνει, ότι “ακόμα και τώρα να έπρεπε να αποφασίσει, θα το ξαναέκανε”. “Αυτό πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας”, κατέληξε ο κ. Καλοδίκης.

“Θα σας επιστρέψω πιο δυνατή”

Πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νοσηλεύτρια είχε γράψει τα εξής:

“Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα.

Να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα την Υφυπουργό κ. Ράπτη Ζωή τον Διοικητή της 6ή Υπε κ. Καρβέλη Γιάννη για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον τους, όπως και τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Ρουμπάτη Λεωνίδα για την αμέριστη βοήθεια του. Καθώς κ την Νοσηλευτική Υπηρεσία. Και φυσικά τον θεράποντα ιατρό κ. Λελουδα Ιωάννη. Σας ευχαριστώ όλους για το πραγματικό ενδιαφέρον Σας, θα επιστρέψω πιο δυνατή”.

Η νοσηλεύτρια που είχε εμβολιαστεί για δεύτερη φορά ενάντια στον κορονοϊό, αρχικά παρουσίασε πυρετό και μυαλγίες, ενώ μετά από διάστημα δύο ημερών παρέλυσαν τα κάτω άκρα της. Αμέσως η 40χρονη γυναίκα που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την υπέβαλλαν σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί από τι προκλήθηκε η παραλυσία των κάτω ακρών της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ