NewsΣυνέδριο ΠΕΦΝΙ: Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις

Συνέδριο ΠΕΦΝΙ: Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις

- Advertisement -

Με κεντρικό θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις: O Νοσοκομειακός φαρμακοποιός εγγυητής της ασφάλειας των ασθενών» ξεκινούν από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, οι εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νοσοκομειακών (ΠΕΦΝΙ).

Με κεντρικό θέμα: « Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις: O Νοσοκομειακός φαρμακοποιός εγγυητής της ασφάλειας των ασθενών» ξεκινούν από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, οι εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νοσοκομειακών (ΠΕΦΝΙ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί στην πρώτη γραμμή των εμβολιασμών, ο ρόλος τους στην ασφάλεια των ασθενών και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην λειτουργία του νοσοκομειακού Φαρμακείου, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν και περιλαμβάνονται στην πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου.

Αναφερόμενη στο Συνέδριο η Πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ κ. Δέσποινα Μακριδάκη τόνισε πως «Ο κλάδος μας διαχρονικά -αλλά και στη κρίσιμη περίοδο της πανδημίας COVID-19- αποδεικνύει έμπρακτα την ουσιαστική του υποστήριξή στις ανάγκες των ασθενών, του Συστήματος Υγείας , της κοινωνίας εν γένει».

«Και κατέληξε ότι το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΦΝΙ, δίνει την ευκαιρία να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο, να εμπνευστούμε και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα από την πανδημία για τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ