NewsΘετικός στον κορωνοϊό δάσκαλος στην Ξάνθη – Έκλεισαν 4 δημοτικά

Θετικός στον κορωνοϊό δάσκαλος στην Ξάνθη – Έκλεισαν 4 δημοτικά

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη αφού εκπαιδευτικός που διδάσκει σε τέσσερα δημοτικά σχολεία βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κλειστά θα παραμείνουν από αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου και για μια εβδομάδα τέσσερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Ξάνθης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αφορμή για το λουκέτο είναι ότι και στα τέσσερα σχολεία έκανε μάθημα ένας δάσκαλος από την ορεινή Ξάνθη. Ο δάσκαλος βρέθηκε θετικός στον κορωνόϊό μετά τα τεστ του ΕΟΔΥ αναφέρει το xanthinews.gr.

Το Σαββατοκύριακο ανέβασε πυρετό και το τεστ που έκανε, σε ιδιωτικό εργαστήριο, βγήκε θετικό. Την Τρίτη 9 Ιουνίου δεν πήγε στα μαθήματα, ενημέρωσε τους συναδέρφους του και τα σχολεία έκλεισαν ενώ μπήκαν σε καραντίνα και 80 συνολικά εκπαιδευτικοί.

Ο καθηγητής Αγγλικών είναι σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, γι΄αυτό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ωστόσο έχουν ιχνηλατηθεί όλες οι επαφές από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, έτσι ώστε να υποβληθούν σε τεστ τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Τα σχολεία που θα είναι κλειστά από αύριο είναι το 10ο, 17ο, 15ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ