NewsΤι λέει η 40χρονη από το Μαρούσι, το πρώτο κρούσμα του ιού...

Τι λέει η 40χρονη από το Μαρούσι, το πρώτο κρούσμα του ιού στην Αθήνα

- Advertisement -

Η 40χρονη τραπεζική υπάλληλος από το Μαρούσι, το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Αθήνα, μίλησε σήμερα, Σάββατο 29/2, για την περιπέτειά της.

Η 40χρονη τραπεζική υπάλληλος από το Μαρούσι, το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Αθήνα, μίλησε σήμερα, Σάββατο 29/2, για την περιπέτειά της.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του ΣΚΑΪ, η 40χρονη μίλησε για την πολύωρη αναμονή της στο «Σωτηρία» σχετικά με το κρούσμα του κορωνοϊού, πριν τελικά φύγει και πάει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, για να καταλήξει τελικά στο «Αττικόν».

«Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη ότι νοσούν να πάνε να εξεταστούν. Την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας όπου εργάζομαι μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα», είπε αρχικά η 40χρονη.

«Μου είπαν ότι δεν χρήζει προτεραιότητας η περίπτωσή μου» – Τι είπε για το κρούσμα

Και συνέχισε: «Έχοντας αυτές τις οδηγίες, ξεκινά η αναζήτηση μάσκας σε φαρμακείο. Ζήτησα από τον γιο μου να κάνει στάση σε φαρμακείο, αλλά δεν βρήκε. Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο “Σωτηρία”. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός τον λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο.

Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133. Μου είπαν ότι δεν χρήζει η περίπτωσή μου προτεραιότητας και να περιμένω 4-5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση».

«Κανένα σύμπτωμα η κόρη μου που είναι στο Λονδίνο»

Μιλώντας για την κόρη της, που βρισκόταν σε εκδρομή στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών και παραμένει στην Αγγλία, είπε για το κρούσμα: «Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την κόρη μου. Εγώ όφειλα, εφόσον διαγνώστηκα θετική, να ενημερώσω το σχολείο και να ακολουθηθεί ό,τι προβλέπεται για τους οικείους μου. Το παιδί μου δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα και το κρατούν προληπτικά στο Λονδίνο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ