NewsΤζανάκης: Δέχομαι απειλές από «Ταλιμπανοχριστιανούς» - Δεν φοβάμαι

Τζανάκης: Δέχομαι απειλές από «Ταλιμπανοχριστιανούς» – Δεν φοβάμαι

- Advertisement -

Απειλές και υβριστικά μηνύματα δέχεται τον τελευταίο καιρό ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξής του στο «Ράδιο Κρήτη». Παρά τα όσα έχει ακούσει από τους «Ταλιμπανοχριστιανούς», όπως τους χαρακτήρισε, τόνισε ότι «δεν φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι».

Απειλές και υβριστικά μηνύματα δέχεται τον τελευταίο καιρό ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξής του στο «Ράδιο Κρήτη»

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Τζανάκης υποστήριξε ότι «ο κορωνοϊός δεν κάνει βερεσέ» και εκτίμησε ότι η κοινωνία μπορεί να πληρώσει τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου που δεν τηρήθηκαν τα μέτρα. Μάλιστα ανέφερε ότι ο ίδιος έγινε μάρτυρας σε ένα γλέντι που κανένας δεν τηρούσε αποστάσεις και πολλοί από τους παρευρισκόμενους χόρευαν παρά τις απαγορεύσεις.

Ο καθηγητής χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς και μίλησε για δραματική πτώση στο Ηράκλειο Κρήτης. Τέλος, ευχήθηκε αυτή η πτωτική πορεία να μη συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ