Γιατρός καρδιολόγος, στην κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια», καταγγέλλει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ότι νοσηλεύτρια συγγενής του απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, γιατί κοινοποίησε στον λογαριασμό της σχόλια εναντίον του Παύλου Πολάκη. Ωστόσο, η ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης», σε ανακοίνωση της διαψεύδει κατηγορηματικά πως η απόλυση της εργαζόμενης σχετίζεται με την υπόθεση Πολάκη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο γιατρός που κάνει την σοβαρή καταγγελία είναι ο γιατρός Μιχάλης Λιβανός. Ο οποίος σχολίασε τα απρεπή σχόλια του Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου γράφοντας:

“Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά”.

Κοινοποιήσεις και… απόλυση

Η νοσηλεύτρια μακρινή συγγενής του γιατρού Μιχάλη Λιβανού. Φαίνεται ότι κοινοποίησε και στον δικό της λογαριασμό τα σχόλια του Μιχάλη Λιβανού. Αυτό οδήγησε στην απόλυσή της. Η νοσηλεύτρια με τα αρχικά ΡΣ εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός- ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας- ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι απολύεται λόγω της επίμαχης ανάρτησης.

Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να…

Gepostet von Λιβανός Μιχάλης am Montag, 22. April 2019

Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης:

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο. Κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. Προσθέτοντας σαν υποσημείωση: «ΥΓ: Δε θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζομένους της».

Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο…

Gepostet von Λιβανός Μιχάλης am Dienstag, 23. April 2019

Διαψεύδει η ιδιωτική κλινική

Το βράδυ της Μ. Τετάρτης, όμως, η ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης», που εδρεύει στον Πειραιά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά πως η απόλυση της εργαζόμενης σχετίζεται με την υπόθεση Πολάκη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τα αναφερόμενα με μερίδα των ΜΜΕ στοιχεία είναι ψευδή και ανυπόστατα.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ νοσηλεύτρια απολύθηκε για παραβατικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων της διότι κατ’ επανάληψη είχε υποπέσει σε νοσηλευτικά λάθη.

Για αυτά της είχαν γίνει επανειλημμένες προφορικές παρατηρήσεις τόσο από την προϊστάμενη – διευθύνουσα της κλινικής όσο και από την ίδια την διοίκηση.

Τα καταγγελθέντα είναι αβάσιμα, συκοφαντικά για εμάς και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε γνώση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο διαδίκτυο.

Τη συκοφαντική δυσφήμιση της κλινικής τη θεωρούμε υποβολιμαία και εξυπηρετεί δυστυχώς ιδιοτελή συμφέροντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα