Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer/BionTech για τον κορωνοϊό στις 27 Δεκεμβρίου 2020 στο νοσοκομείο «Αττικόν». «Για πρώτη φορά μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι», είχε πει χαρακτηριστικά. Τη δεύτερη δόση ο πρωθυπουργός την έκανε στις 18 Ιανουαρίου, και πάλι στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Οκτωβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε την 3η δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός». Η κυρία Σακελλαροπούλου απηύθυνε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, που διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα. Όπως τόνισε η Πρόεδρος, «με την πράξη τους αυτή, δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο» και πρόσθεσε ότι «η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή».

Εγκαίνια της Pfizer

Ο κ. Μητσοτάκης εκτός από την τρίτη δόση εμβολίου που θα κάνει, θα εγκαινιάσει εξάλλου αύριο, στην Θεσσαλονίκη τα γραφεία του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer.

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου μιλώντας για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. “πρόκειται για ένα από τα 6 κέντρα ψηφιακής καινοτομίας της εταιρείας στον. κόσμο” και “το χρονικό μιας επένδυσης ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2019”.

“Μέχρι σήμερα που μιλάμε απασχολεί ήδη πάνω από 300 επιστήμονες υψηλού επιπέδου στη Θεσσαλονίκη. Αφορά και σε Έλληνες επιστήμονες που είχαν φύγει στο εξωτερικό και επιστρέφουν τώρα στην Πατρίδα. Ενδεικτικό της σημασίας που έχει η επένδυση αυτή για τη. χώρα και ιδιαίτερα για τη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία είναι ότι σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ. στην πλήρη της εξέλιξη θα αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκ ευρώ το Α.Ε.Π. της πόλης. και θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα πάνω από 1.100 θέσεις. εργασίας”, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα