Στην έγκριση της απόσπασης γιατρού – αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Θήρας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας), μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό λόγω άδειας του μοναδικού αναισθησιολόγου του νοσοκομείου.

Στην έγκριση της απόσπασης γιατρού – αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Θήρας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ (Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας), μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό λόγω άδειας του μοναδικού αναισθησιολόγου του νοσοκομείου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο μοναδικός γιατρός – αναισθησιολόγος που υπηρετεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Θήρας έχει αιτηθεί άδεια από 23 Αυγούστου έως και 1η Σεπτεμβρίου.

Η Διοίκησή του Νοσοκομείου, σε ανακοίνωσή της, ζητούσε την αναπλήρωση του γιατρού. Ενώ προειδοποιούσε ότι εάν το αίτημά της δεν γινόταν δεκτό, ήταν υποχρεωμένη να αναστείλει τη λειτουργία του χειρουργικού τομέα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κάνει λόγο για «ανικανότητα» του διοικητή του Νοσοκομείου Σαντορίνης «να λειτουργήσει με ασφάλεια το νοσοκομείο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα