Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλεί τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλεί τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο ΙΣΑ προτίθεται να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος του κ. Βόβολη, επειδή, όπως αναφέρεται στην επιστολή από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Το πειθαρχικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη το πρωί.

Η απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του καρδιολόγου ο οποίος μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «δεν ήταν συγκεντρώσεις ενάντια σε κανένα εμβόλιο αλλά ενάντια στις υποχρεωτικότητες».

Ο Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», είναι ο άνθρωπος που διοργάνωσε πρόσφατα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά των εμβολίων του κορωνοϊού, και όλα δείχνουν ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Ο καρδιολόγος, με δική του κλινική στην Κηφισιά, μέσω των αναρτήσεών του στο Facebook κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο, υποχρεωτικά, και διοργάνωσε τη διαδήλωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, κατά την οποία, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν αποστάσεις και οι μάσκες ήταν ελάχιστες σε σχέση με το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας ελληνικές σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έρευνα που διενήργησε η Alco για λογαριασμό του ΙΣΑ όπου σκιαγραφείται το προφίλ των αντιεμβολιαστών, ποιοι φοβούνται αλλά και ποιοι δεν πιστεύουν στον ιό.

Το προφίλ των αντιεμβολιαστών – Ποιοι φοβούνται, ποιοι δεν πιστεύουν

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα