Ο Παύλος Πολάκης πάλεψε με νύχια και με δόντια να παραπεμφθεί με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και όχι ως βουλευτής, αλλά δεν τα κατάφερε και άλλαξε τακτική.

Ο Παύλος Πολάκης πάλεψε με νύχια και με δόντια να παραπεμφθεί με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και όχι ως βουλευτής, αλλά δεν τα κατάφερε και άλλαξε... βιολί.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε με ψήφους 8-2 την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μια απόφαση που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του ίδιου του τέως υπουργού Υγείας οδηγώντας τον σε ύβρεις, αλλά και του Δημήτρη Τζανακόπουλου που αποχώρησε από την επιτροπή.

Ωστόσο, αργότερα, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook μιλά για πολιτικό ρεβανισμό, οργανωμένο με «ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση να κρατούν φανάρι» και διαμηνύει στεντορείως με κρητική υπερηφάνεια, χρησιμοποιώντας στίχο του Αγγελάκα: «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ». Έναν στίχο που είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα