Δημόσια ΥγείαΑντιδημοκρατικές πρακτικές στο Ν. Τρικάλων καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Αντιδημοκρατικές πρακτικές στο Ν. Τρικάλων καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

- Advertisement -

Να βάλει κάτω από το χαλί προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Τρικάλων επιχειρεί, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η διοίκηση του νοσοκομείου καταγγέλλοντας πρακτικές «βαθιά αντιδημοκρατικές».

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της:

Με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων οι εργαζόμενοι απαιτείται να ενημερώνουν πρώτα τον διοικητή του Νοσοκομείου προκειμένου να προβούν σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Προφανώς η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιχειρεί με αυτή την απόφαση να βάλει κάτω από το χαλί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να εμφανίσει μια ωραιοποιημένη εικόνα στην τοπική κοινωνία.

Η απόφαση αυτή είναι βαθιά αντιδημοκρατική και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τοπικοί φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν καταγγείλει αυτό το γεγονός δηλώνοντας ότι αυτές οι πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ

• καταδικάζει την απαγόρευση δηλώσεων των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων και την προσπάθεια φίμωση τους.

• καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας να ανακαλέσει στην τάξη τον Διοικητή του Νοσοκομείου και να ζητήσει την άμεση ανάκληση της αντιδημοκρατικής απόφασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ