Αξίζει να δειςΚαταγγελία για φακελάκι σε δημόσιο νοσοκομείο και η αδιαφορία των γιατρών

Καταγγελία για φακελάκι σε δημόσιο νοσοκομείο και η αδιαφορία των γιατρών

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Τη δυσάρεστη έκπληξη και αδιαφορία που βίωσε ασθενής στη γυναικολογική κλινική του ΓN Ηρακλείου Βενιζέλειο περιγράφει συγγενής στα social media, με ανάρτηση – καταγγελία για τις συνθήκες και τις πρακτικές του νοσοκομείου.
Η περίπτωση αφορά την μητέρα της Μ.Τ. η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο για αφαίρεση πολύποδων στη μήτρα και απόξεση τραχήλου και όπως επισημαίνει σε δημόσια ανάρτηση της «ο γιατρός, που δεν θέλω να κατονομάσω, ζήτησε φακελάκι!».
Εφόσον αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την παράνομη πρακτική, η Μ.Τ. κάνει λόγο για αδιαφορία που δεν αφορούσε μόνο την περίπτωση της μητέρας της, αλλά και των υπολοίπων δύο γυναικών που παραβρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο και είχαν αρνηθεί να δώσουν φακελάκι.

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά στο facebook:

«Σημερα. Βενιζελειο νοσοκομειο Ηρακλειου Κρητης. Γυναικολογικη κλινικη. Ενας θαλαμος με 3 γυναικες. Η μια εξ αυτων η μητερα μου. Αφαιρεση πολυποδων στη μητρα και αποξεση τραχηλου. Ο γιατρος που δεν θελω να κατονομασω ζητησε φακελακι! Δεν δωσαμε αρα ο γιατρος μετα το χειρουργείο αφαντος. Οι νοσηλευτριες επισης. Τις βρηκα στο σαλονι τους με καφεδακι και τσιγαρο και οταν τους ζητησα να ερθουν για βοηθεια δεν γνωριζαν καν οτι κατεβηκε χειρουργημενος ασθενης στην κλινικη τους. Δεν ειχαν καμια ενημερωση, δεν ηρθαν καν για μετρηση ζωτικων, δεν γνωριζαν καθολου για ποια ασθενη προκειται ουτε για τι χειρουργηθηκε. Η δευτερη γυναικα με υστερεκτομη χωρις φακελακι γιατρος και νοσηλευτριες πουθενα. Η τριτη γυναικα αποξεση και εκεινη. Φακελακι μηδεν και αυτη αρα η συνεχεια γνωστη. 12.00 μεσημερι ολα αυτα. Μεχρι στιγμης ψαχνουμε γιατρο και νοσηλευτριες για ενημερωση. Και σας ρωταω λοιπον ολους ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ??? ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ