Δημόσια ΥγείαΣυγκέντρωση τροφίμων από τις Αποκλειστικές Νοσοκόμες

Συγκέντρωση τροφίμων από τις Αποκλειστικές Νοσοκόμες

- Advertisement -

Στη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων προχωρά το Σωματείο Αποκλειστικών Αδελφών Νοσοκόμων του Νομού Λάρισας, προκειμένου να στηρίξουν τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση: «Θεωρούμε ιερό καθήκον μας τη συγκεκριμένη δράση. Εμείς, που καθημερινά γνωρίζουμε εκ του σύνεγγυς τον ανθρώπινο πόνο, δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι σε μια τέτοια ανθρώπινη τραγωδία.

Ελπίζουμε το κύμα αλληλεγγύης που σηκώθηκε σε όλη την Ελλάδα να απαλύνει, όσο αυτό είναι δυνατό, την ανείπωτη θλίψη και τον πόνο των πληγέντων. Ξέρουμε ότι η απώλεια ανθρωπίνων ζωών είναι μια αξέχαστη, οδυνηρή εμπειρία που αφήνει ανεπούλωτα τραύματα σε όσους τη βιώνουν, παρά τους όποιους παρηγορητικούς λόγους. Ομως, όλοι εμείς οι υπόλοιποι ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να κάνουμε με πράξεις, και όχι με λόγια, τη ζωή των πασχόντων συνανθρώπων μας περισσότερο υποφερτή, μολονότι ο πόνος υπάρχει και θα υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το Σωματείο βρίσκεται στην οδό Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 και στεγάζεται στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στο ισόγειο. Η συλλογή των φαρμάκων και τροφίμων θα ξεκινήσει από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου από 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου 2414-009465.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ