Τη δυνατότητα ακύρωσης των αιτήσεων και υποβολής νέων για θέσεις ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ, ειδικότητας Αναισθησιολογίας και Παθολογικής Ανατομικής της τέταρτης προκήρυξης της 1ης και 2ης Υ.ΠΕ. δίνει το υπουργείο Υγείας.

Οι ιατροί που θα ακυρώσουν την υποβληθείσα αίτησή τους και θα υποβάλουν νέα, θα πρέπει να αποστείλουν εκ νέου υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, επειδή λόγω τεχνικού προβλήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, το οποίο αποκαταστάθηκε στις 19-11-2018 (ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων), οι θέσεις της Αναισθησιολογίας με ειδική εμπειρία στην Παιδιατρική Αναισθησιολογία του Γ.Ν.Παίδων «ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και της Παθολογικής Ανατομικής με ειδική εμπειρία σε Παθολογοανατομικό τμήμα Παιδιατρικού νοσοκομείου, του Γ.Ν.Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» που προκηρύχθηκαν σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π./77848/15-10-2018 (2η ορθή επανάληψη), εμφανίζονταν ως χωριστές ειδικότητες και όχι μαζί με τις υπόλοιπες θέσεις Αναισθησιολογίας ή Παθολογοανατομικής, δίνεται η δυνατότητα στους ιατρούς, οι οποίοι υπέβαλαν υποψηφιότητα για θέσεις Αναισθησιολογίας ή Παθολογικής Ανατομικής της 1ης και 2ης Υ.Πε, να διαγράψουν, εφόσον το επιθυμούν, την ήδη υποβληθείσα αίτησή τους και να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση από σήμερα Τρίτη 20-11-2018 και ώρα 17.00 μ.μ. έως και την Δευτέρα 26-11-2018 και ώρα 23:59μ.μ. δηλώνοντας τα νοσοκομεία προτίμησής τους.

Οι ιατροί που θα ακυρώσουν την υποβληθείσα αίτησή τους και θα υποβάλουν νέα, θα πρέπει να αποστείλουν εκ νέου υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης καθώς και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν την ακύρωση της πρώτης αίτησή τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα