Ανεμβολίαστοι που κινδύνεψαν από τον κορωνοϊό, κάνουν έκκληση σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του ιού, να σπεύσουν να το κάνουν.

Ανεμβολίαστοι που κινδύνεψαν από τον κορωνοϊό, κάνουν έκκληση σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του ιού, να σπεύσουν να το κάνουν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος Θανάσης, ασθενής με κορωνοϊό, τόνισε πως «το λέω σε όλους τους ανεμβολίαστους να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Κανείς μα κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί στη θέση μου και ούτε θέλει να έρθει στη θέση μου. Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε μια κλινική νοσοκομείου Covid να σκέφτομαι τα χειρότερα».

«Το θέμα είναι ότι άργησα να πάω στο νοσοκομείο, το πήρα αψήφιστα, είπα μια απλή ίωση είναι θα περάσει. Ημουν ανεμβολίαστος όπως και οι περισσότεροι στη μονάδα Covid», προσέθεσε, σημειώνοντας πως «δεν φοβήθηκα το εμβόλιο, αλίμονο! Αμέλεια, δεν το έβαλα απλά προτεραιότητα και τελικά χρειάζεται γιατί η υγεία είναι προτεραιότητα ζωής και το εμβόλιο είναι προστασία».

«Επικοινωνούσα μόνο με τους γιατρούς και το προσωπικό»

«Ημουν μόνη μου σε ένα δωμάτιο για 6 βράδια… Η μοναδική επαφή που είχα, ήταν με τους γιατρούς από το νοσοκομείο», δήλωσε η 40χρονη Ελένη που νόσησε και νοσηλεύτηκε πριν από έναν μήνα.

«Πρώτα διαγνώστηκε θετική η μαμά γιατί ήταν αυτή που εμφάνισε τα πιο έντονα συμπτώματα. Πέθανε μετά από έναν περίπου μήνα νοσηλείας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή», τόνισε μια άλλη νοσήσασα από κορωνοϊό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα