Τους λόγους για τους οποίους εμβολιάστηκε εξηγεί σε μακροσκελή του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας πως «δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή».

Τους λόγους για τους οποίους εμβολιάστηκε εξηγεί σε μακροσκελή του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας πως «δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο κ. Πολάκης προχώρησε στον εμβολιασμό του, ο βουλευτής αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει γιατί έκανε το εμβόλιο.

«Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο» αναφέρει, και προσθέτει: «Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητά του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση».

Στη συνέχεια, τονίζει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει όσα έλεγε περί φαρμάκου και αναστολής εργασίας των υγειονομικών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή, την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό, όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

Είμαι στα 56-57, με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.

Κάνοντάς το τώρα, θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες, που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς, πολλοί συνάδελφοι έχουν, όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν, μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες).

Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση για την παραλλαγή Δέλτα, που τώρα είναι κυρίαρχη (το Pfizer, δηλαδή, που προσφέρει μια κάλυψη της τάξης του 43%, όπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ, στην Αγγλία και αλλού).

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ (φωτό 1)

Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημία με τους 14.000 νεκρούς, τους 9.000 εκτός ΜΕΘ, με τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ, την απουσία τεστ και πρωτοβάθμιας, τα ΜΗ μέτρα σε μέσα μαζικής μεταφοράς και εργασιακούς χώρους ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ των Μονοκλωνικών αντισωμάτων που θα ΕΣΩΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο. Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητά του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση. ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, με την εξέλιξη της πανδημίας παγκοσμίως και στη χώρα μας!

Υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι ΣΘΕΝΑΡΑ την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ, που η κυβέρνηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Αντίθετα, με πρόσχημα την πανδημία και τον εμβολιασμό ανοίγει τις πόρτες των νοσοκομείων στα τρωκτικά του ιδιωτικού τομέα.

Ισχυρίστηκα επίσης ότι η αναστολή εργασίας είναι μέτρο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ, που εξοντώνει τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της χώρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως).

ΤΩΡΑ, χωρίς τον κίνδυνο της σπέκουλας των πολιτικών αντιπάλων, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως θα υπερασπίζομαι με μεγαλύτερο πάθος αυτές τις απόψεις.
… ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ… όσα λεφτά και αν ρίξετε για να πετάνε λάσπη τα ΜΜΕ σας…

ΝΔ vs Πολάκης: Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια

Την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού βλέπει η Νέα Δημοκρατία πίσω από τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη.

Λίγο μετά την αποκάλυψη διά στόματος Αλέξη Τσίπρα ότι ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί, η ΝΔ με ανακοίνωσή της αποκαλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «εμβολιασμένο ”αντιεμβολιαστή”», σχολιάζοντας δηκτικά την απόφασή του.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Παύλο Πολάκη

«Ο εμβολιασμένος ”αντιεμβολιαστής” Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί», προσθέτει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα