Σεξουαλική ΥγείαΤο 10% των εργαζομένων έχει έρθει σε «επαφή» με το αφεντικό τους

Το 10% των εργαζομένων έχει έρθει σε «επαφή» με το αφεντικό τους

- Advertisement -

Τα παιχνίδια εξουσία και τις «ιδιαίτερες» συνήθειες που αναπτύσσονται σε εργασιακούς χώρους σκιαγραφεί μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική, καταγράφοντας της συχνότητας… «επαφής» 2 χιλιάδων ανθρώπων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η New York Post, περισσότεροι από ένας στους δέκα Αμερικανούς έχουν κάνει σεξ στο γραφείο, το 14% των ερωτηθέντων έχουν δοκιμάσει ερωτικά παιχνίδια στο χώρο εργασίας τους, με το 10% εξ’ αυτών να έχει έρθει σε «επαφή» με τον/την διευθυντή/διευθύντρια. Το 19% του δείγματος, δηλαδή 1 στους 5 εργαζομένους, πιάστηκαν στα «πράσα».

Ηθικό ανεβασμένο
Οι συναισθηματικές ή σωματικές «περιπτύξεις» στον εργασιακό χώρο τονώνουν το ηθικό των εργαζομένων, καθώς το 92% των ερωτηθέντων δηλώνει ενθουσιασμένο που πάει στη δουλειά του όταν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι.
Η νέα έρευνα, που διεξήχθη από το κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών «Sex EdenFantasys», διαπιστώνει ότι το 70% των ερωτηθέντων που έχουν ζήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στο χώρο εργασίας, το κράτησαν κρυφό. Την ίδια στιγμή, 1 στους 10 Αμερικανούς έχει έρθει σε «επαφή» με το αφεντικό τους. Και μάλιστα, το 34% επιδόθηκε σε… περιπτύξεις με τον διευθυντή μόνο και μόνο για να ανέβει στην ιεραρχία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο αντίποδας
Τα ειδύλλια στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι, καθώς σχεδόν ένας 1 στα 5 (το 17%) χάνει την δουλειά του. Άλλωστε, το 60% όλων των ερωτικών σχέσεων που γεννιούνται στο χώρο εργασίας έχουν διαλυθεί μέσα σε 12 μήνες.
Ο χώρος εργασίας αποδεικνύεται η «καλύτερη προξενήτρα» αφού σύμφωνα με το Tinder, το πιο δημοφιλές dating app, ένα στα τέσσερα ειδύλλια στον εργασιακό χώρο έχει αίσιο τέλος με παπά και με κουμπάρο.. Αλλά είναι πιθανόν και να μην έχει happy end αφού το 34% των ερωτικών σχέσεων στο χώρο εργασίας αφορά παντρεμένους ή αρραβωνιασμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ